Ons Bedrijf

“De derde generatie werkt mee aan de uitbreiding van Droogkuis Bedeer”

Luxe Droogkuis Bedeer is een familiebedrijf met een halve eeuw ervaring in het reinigen van textiel. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten interieurtextiel en luxekleding. Ons zusterbedrijf, Wasserij Ideale, legt zich toe op het reinigen en verhuren van antivuilmatten. Eveneens voor sanitaire hygiëne kan u bij Wasserij Ideale terecht.

Het reinigen van interieurtextiel is uitgegroeid tot één van de belangrijkste taken van de Droogkuisafdeling. De verantwoordelijkheid van het bedrijf wordt momenteel geleid door de tweede generatie. Wasserij Ideale “Ideale Mats&Mops” wordt vertegenwoordigd door Marc Bedeer en Ingrid De Lobelle. De droogkuisafdeling “Luxe Droogkuis Bedeer” staat onder leiding van Ivo de Bruyne en Marleen Bedeer.

In ons bedrijf wordt elke verantwoordelijke taak die een eindresultaat moet bieden, gecontroleerd door een familielid.

De derde generatie, Wesley en Stefanie Bedeer, werken mee aan de uitbreiding van Wasserij Ideale, terwijl Sarah de Bruyne zich specialiseert bij Luxe Droogkuis Bedeer.

“Uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de textielreinigingssector”

Het begon allemaal in 1958 toen Eduard Bedeer en Maria De Coster een wasserij overnamen in hartje Mariaburg. Toen wisten ze nog niet dat die zaak ging uitgroeien tot één van de belangrijkste spelers in de textielreinigingssector.

In 1962 waren Eduard en Maria genoodzaakt hun werkruimte te vergroten en kochten ze een gebouw op de Kapelsesteenweg. Ze begonnen als zelfwasserij en evolueerde tot wasserij waarbij men ook scheepswas ter harte nam. Vervolgens begon men met de reiniging en verhuur van antivuilmatten. Acht Jaar later openden ze een tweede filiaal “Luxe Droogkuis Bedeer”. Nooit hadden Eduard en Maria verwacht dat dit filiaal zo’n succes zou boeken. De openingsreceptie was nog maar net afgelopen, of men kwam al aankloppen dat er mensen tot achter de hoek stonden aan te schuiven. Dit was één van de grote successen in de carrière van Eduard en Maria.

De droogkuisafdeling heeft zich na jaren gaan specialiseren in het reinigen van interieurtextiel.

© 2021 Luxe Droogkuis Bedeer | Kapelsesteenweg 541 B | 2180 Ekeren | T: +32 (0)3 605 23 26 | E: info@bedeer.com | Website door Procor| GDPR