Droogkuis & Textielreiniging

“Delicate stoffen behandelen is onze specialiteit“

Na jarenlange ervaring is het vakkundig beoordelen en reinigen van delicate kledij vanzelfsprekend geworden. Elk kledingstuk dat door ons wordt behandeld, krijgt een professionele reiniging evenals een rimpelloze strijkafwerking toegediend.

Bij Bedeer worden de kledingstukken gecontroleerd op vlekken, krijgen ze een aparte behandeling indien nodig om vlekken te verwijderen en worden ze nauwkeurig gesorteerd vooraleer ze in de machine belanden. Na de reiniging staan er 7 ervaren strijksters klaar die elk hun eigen specialiteit uitvoeren. Vooraleer het kledingstuk de winkel verlaat, wordt het gecontroleerd op de strijkafwerking. Na deze controle (en enkel als het stuk zich in perfecte staat bevindt) wordt het kledingstuk ingepakt.

Geen paniek indien u onze zaak niet kunt bereiken, wij voorzien elke dinsdag en vrijdag een ophaal – en leverdienst vanaf 3 stuks binnen de provincie Antwerpen.

Roetschade, brandschade of waterschade, u kan ook bij ons terecht!

Bij Bedeer is uw kleding in goede handen en bent u zeker van een milieuvriendelijke behandeling. Wij zijn in regel met alle strenge eisen van de Vlaamse Milieuwetgeving.

© 2021 Luxe Droogkuis Bedeer | Kapelsesteenweg 541 B | 2180 Ekeren | T: +32 (0)3 605 23 26 | E: info@bedeer.com | Website door Procor